Perşembe, Eylül 27

Kişisel Bakımda Gıda Takviyesinin Önemi

Kişisel bakımda en önemli unsurlardan bir tanesi de gıda takviyeleridir. Tabi ki bunlar bitkisel olmalıdır. Türk insanının % 85i hasta olmadan ya da bir rahatsızlık geçirmeden ne doktora gider ne de bir ilaç kullanır. Ancak %15lik bir kesim var ki bu kesim kendi kişisel bakımlarını yapmak için bitkisel haplardan yani bizim aktarların dediği gıda takviyelerinden kullanıyorlar. 

Kişisel Bakımda Gıda Takviyesinin Önemi
 Bu gıda takviyeleri sayesinde hem vücut dirençlerini artıyorlar hem hafızalarını güçlendiriyor hem de vücutlarının gelişimine katkıda bulunuyorlar. Bu saydıklarım sadece birkaç tanesidir. Bu gıda takviyelerinin yararları o kadar çoktur ki sadece bu takviyelerin yararlarından oluşan 1000 kelimelik bir makale bile yazabilirim sizlere. Aslında kişisel bakım konusu ucu çok açık bir konudur. Dişlerin fırçalanması bile bir kişisel bakımdır diyebiliriz. Eğer dişlerinizi düzenli ve iyi bir şekilde fırçalamasanız kalp krizine bile kapı açmış olursunuz. 

 İşte bu yüzden kişisel bakımlardan bir tanesi sayılan diş fırçalamak bile bizler için çok önemlidir. Bu konuda hiçbir kimsenin kendi kişisel bakımından ödün vermeyeceğini düşünüyorum.

0 Yorum var:

Yorum Gönder