Pazar, Eylül 16

2012-2013 Genç Odası Dekorasyonları

Aile fertlerimizin her odası önemlidir. Fakat iş çocuklarımıza gelince daha titiz ve özenli davranmalıyız. Çocukluk döneminden sonra kişisel özellikleri edineceği ve karakterinin oturacağı dönemlerde çocuklarımıza kullanışlı ve eğiti odalar dekore etmeliyiz. 

2013 Genç Odası Dekorasyonları



Genç odaları son yıllarda mobilya sektörünün gelişmesiyle birlikte birçok yeniliğe kavuşmuştur. Özellikle bazı mobilya firmalarının bu alanda ki çalışmaları sonucunda ürettiği mobilyalarla gençler hayal güçlerini zorlayan odalara sahip olmuştur. 


Modern genç odası mobilyalarında genellikle sıra dışı çizgiler kullanılmaktadır. Tabi bunların yanında klasik dizayn dediğimiz mobilya modellerine de rastlamak mümkündür. 

Genç Odası Tasarımları

Genç odalarını düzenlerken dikkat etmeniz gereken en önemli husus çocuklarınızın isteklerine uygun modeller seçmektir. Çok ders çalışan bir çocuğunuz varsa odasını kesinlikle düzenli şekilde dizayn etmeniz gerekmektedir. Oda içerisinde kalabalığa yer vermeden sakin bir ortam yaratmak gerekir. Oda içerisinde mutlaka bir çalışma masasının olması ve bilgisayar masasından bağımsız olması gerekmektedir. Çocuğunuzun çalışma kâğıtlarını rahatça etraf saçabileceği bir ortam yaratırsanız çalışma azmi de artacaktır. Kirli eşyalarının ortada kalmaması için mutlaka bir çamaşır sepeti de bulundurmanızda fayda vardır. 


Çocuğunuz henüz eğlence ve oyun çağında ise mutlaka oda dekorasyonunu buna yönelik hazırlamalısınız. Ruh haline uygun bir odada daha verimli büyüyecek ve gençlik döneminde istediklerinin tümünü bu oda sayesinde alacaktır. 


2012 yılının en iyi genç odası dekorasyonlarına aşağıda ki resimlerden inceleyebilirsiniz:

0 Yorum var:

Yorum Gönder