Perşembe, Aralık 20

Twitter'da Takipçi Arttırma Yolları - Nasıl Takipçi Kazanılır?

Sosyal medyada sizlerde yerinizi almak ve popüler biri olmak istiyorsanız öncelikle mutlaka bir Twitter hesabı açmalısınız. Son zamanlarda Facebook ile birlikte oldukça fazla zaman geçirilen diğer bir sosyal medya platformu olan Twitter, sizleri tüm Dünya’ya duyurabilmektedir. Peki, Twitter hesabına sahip oldunuz fakat henüz takipçileriniz yok veya yok denecek kadar az sayıda ve sizlerde bundan şikâyet ediyorsanız, öncelikle yapmanız gereken bir takım püf noktalar var olmaktadır. Sizlere bunları aktaralım.
Twitter'da Takipçi Arttırma


Twitter’da ne kadar çok fazla zaman geçirdiğinizin kanısı olarak çok fazla tweet atmanız gerekmektedir. Bu da gösterir ki siz Twitter da önemli bir yer sahibiniz, çünkü yazdıklarınız içinden Twitter’in botları arama yapıldığında sizin cümlelerinizde arama yapılan sözcüğün bulunmasıyla sizi ön plana alacaktır. Ve böylece sizin gündeme oturacağınız akabinde takipçi sayınız artacak demektir. Tabi ki bunları yaparken çok fazla yazma gayesiyle saçma sapan cümle veya konu ortaya sunmanız tam tersini gösterecektir ki bunu asla unutmayınız.

Genellikle markaların reklam muhabbetleri Twitter’da sık duyurulmaktadır. Ne kadar çok ilgi de olsa işin ucuna reklam girdiği takdirde kullanıcılarınız sizi bir reklam panosu gibi görerek takip etmeyi hemen kesmeyi düşünebilecektir. Bu yüzden reklam içeren paylaşımları çok sıklık yerine çok nadir şekilde kullanmayı tercih etmelisiniz.

Siz tweet attınız ve geri dönüşler retweetler sayfanızda oldukça fazla bir şekilde yer alıyorsa bu da demek oluyor ki kullanıcılarınız sizden daha aktif bir şekilde yazılar paylaşıyor, yorumlar yapıyor ve adeta sizin üstünüze çıkıyor ki bu da zararlı bir nedendir çünkü takipçileriniz sizleri takip etmeyi bırakarak bu kişilere yönelmeyi tercih edebilir.

Asıl önemli olan nokta ise gündemi çok iyi takip etmelisiniz ki ve bunu çok ciddi ve biraz mizahi bir dille aktarmalısınız. Emin olun ki oldukça fazla sayıda takipçileriniz artmaya başlayacaktır. Twitter demek gündem demek gibi eş anlamlı bir misal. Bu nedenle Trend Topic kullanma sıklığınızı arttırın.
Son zamanlar Twitter ‘da takipçi arttırma siteleri kendi çıkarları doğrultusunda oldukça popülerleşmektedir. Sizlere ilk zamanlar için fayda sağlayabilir fakat gerçek kullanıcılar hiçbir zaman sizleri takip etmezse bu da size hiçbir anlam katmaz. Yine de hile gibi yöntemlerden bir tanesi olarak oldukça popülerdir takipçi arttırma siteleri.

Twitter profilinizi, diğer sosyal medyalarda ve güncel blog tarzı sitelerde paylaşarak takip edilme şansınızı arttırabilirsiniz. Genellikle ün yapmış veya konularında uzmanlaşmış kişilerin profillerini sürekli ziyaret ederek ciddi sorular yönelterek, profilinizin görünürlüğünü arttırabilirsiniz ve bu da sizin takipçi sayınızın artmasına olanak sağlamaktadır.
Son olarak Twitter hesabında gerçek kişiliğinizi yansıtmanız, gelip geçici veya saçma sapan profiller açarak millete kendinizi gereksiz bir varlık olarak göstermemeniz gerekmektedir. Ne kadar doğruluk ve dürüstlükle yaklaşım gösterirseniz, takipçilerinizin güvenini sağlayarak sayılarının da artmasını gözlemleyebilirsiniz.

Twitter da Hesap silme bu başlığı da inceleyebilirsiniz..

Twitterda Arşiv Bulma

7 Yorum var:

Adsız dedi ki...

o zamaan takip edin :D @mutevaziegoist

Adsız dedi ki...

https://twitter.com/AsosyalYazarr

Adsız dedi ki...

@arifgs_35 takip edin ;)

Adsız dedi ki...

@Lavinia411

Adsız dedi ki...

@ozan_kesici

Adsız dedi ki...

@pazarmutsuzluu gt yaparım unf=unf

Adsız dedi ki...

@SimgeLoveKore

Yorum Gönder