Pazar, Aralık 23

İnstagram Kullanımı

İnstagram; çok hızlı fotoğraf çekmek ve bunlara çeşitli efektler uygulayarak günümüzün en popüler vakit geçirme kaynağı olan sosyal (ağ) medyalarda facebook, twitter vb. fotoğrafları paylaşmaya kolay imkan sunan bir platform olarak karşımıza çıkmaktadır. İnstagramın popülerliği ise her geçen gün daha da artmaktadır. Kullanımının artmasına vesile olan yeni gelişmelerden bir tanesi de App Store’den sonra Android cihazlar içinde Google Play Store’de ki yerini alarak müthiş bir çıkış sürdürmektedir.



İnstagram Kullanımı
Sosyal (ağ) medyalarda profiline çok önem veren kişileri yansıtan bu İnstagram uygulama, hızlı çekim ile çok kısa sürede fotoğraf çekimleri ve bunlara efekt uygulamaları ile genellikle retro efekti kullanılarak fotoğrafların buralara paylaşmasını kolaylaştırmasıyla Dünya genelinde çok büyük bir kullanıcı kitlesine kavuşmaktadır.


İnstagram uygulamasını kullanabilmek için öncelikle İphone veya Android cihazlara ihtiyaç duyulmaktadır. Ardından cihazınıza göre App Store veya Google Play Store’den İnstagram uygulaması yazarak arama işlemini gerçekleştirebilirsiniz ve karşınıza çıkan sonuca göre de bu uygulamayı cihazınıza indirme işlemini yapabilirsiniz. İnstagram uygulamasını cihazınıza indirdikten sonra uygulamayı açarak kayıt olma işlemini yapmalısınız. Kayıt sırasında kişisel bilgilerinizi eksiksiz girmenizde fayda olacaktır. Ve her işlemi yaptıktan sonra artık cihazınızdan İnstagram uygulamasını aktif bir şekilde kullanarak fotoğraflarınızı kolayla efektlerle çeşitlendirebilir ve paylaşabilirsiniz.

0 Yorum var:

Yorum Gönder