Perşembe, Eylül 27

Kişisel Bakım Nasıl olmalıdır?

Kişisel bakım arasında bayanların olmazsa olmazı elbette makyajdır. Her bayan makyaj yapmayı sever ve makyajsız dışarıya çıkmaz. Makyaj yapmayan ise günümüzde oldukça azdır. Güzel görünmek her bayanın hakkıdır. Bu yüzden makyaj yapmak da oldukça doğaldır bir bayan için. 

Kişisel Bakım Nasıl olmalıdır?
Gözaltı torbalarınız, lekeleriniz, sivilceleriniz kırışıklıklarınız, dolgun göstermek istediğiniz dudaklarınız için çözüm yolu her zaman vardır. İşte bunlardan birkaçı... Yüzünüzü canlı sizi dinamik ve sağlıklı gösteren gözleriniz için kapatıcılar bulunmaktadır. Ten renginize yakın olanları kullanarak gözaltı torbalarınızı ya da morluklarınızı kapatabilirsiniz. 



Cilt problemleriniz varsa, akne ve sivilce gibi, dermatolojik makyaj ürünlerini tercih etmelisiniz. Bu tür makyaj ürünleri cildinize zarar vermeden kapatıcılık sağlar. Son olarak ise ince dudaklarınız varsa koyu renk ruj sürmeyin. Pırıltılı ve açık renkli rujlar iyi olacaktır. Sadece makyajla biter mi kişisel bakımımız? Elbette hayır. Hatta makyajdan önce cildimize maskeler uygulayabilir ve bu sayede daha güzel bir cilde sahip olabiliriz. Manikürümüz ve pedikürümüz de tamamsa o zaman makyajı düşünebiliriz. Aslında bakımlı olmak için hepsinin bir bütünü oluşturması gerekir. Bu yüzden bayanlar sadece makyajla olmuyor. Her türlü bakımımıza özen göstermeliyiz.

0 Yorum var:

Yorum Gönder