Çarşamba, Nisan 27

İbrahim Saraçoğlu Tiroid Tedavisi için Dereotu Kürü

İbrahim Saraçoğlu tiroid hastaları için bitkisel çözüm olarak dereotu kürü öneriyor. Hipotiroid, hipertiroid hatta nodül tedavisi için faydalı dereotu kürü tarifi ve uygulaması


Tiroid nodüllerine karşı Dereotu Kürü faydalı mıdır?

Dereotu kürü tiroid hormonlarını dengeler, sağlıklı çalışmasına yardımcı olur. bunun yanısıra nodüllerin küçülmesinde veya tamamen yok olmasında da dereotu kürü etkilidir. Birkaç mm büyüklüğündeki nodülleri tamamen yok edebilir, cm düzeyindeki nodüllerin ise sadece küçülmelerinde etkili olabilir. Dereotu kürüne ek olarak, tiroid nodüllere karşı başka bitkisel kürler de bulunmaktadır.

İbrahim Saraçoğlu Dereotu kürünün uygulanışı:

3 ay boyunca çok basit olan kürümüzün uygulanması gerekiyor. Sabah, öğle ve akşam, aç karnınıza, öğünlerden 15 dakika kadar önce 1 yemek kaşığı dolusu taze yeşil dereotu birkaç kez çiğnendikten sonra 2-3 yudum su ile yutulur. Bu küre hiç ara vermeden 3 ay devam etmelisiniz.

İbrahim Saraçoğlu, dereotu kürünün ikinci ayından sonra tiroid hormonlarınızı zaman zaman kontrol ettirmenizi tavsiye ediyor. Çünkü kullandığınız ilacın miktarını azaltmanız gerekli olabilir. Sakın ilaç azaltımını hekiminize danışmadan kendi kendinize karar vermeyiniz.

Tiroid nodüllerinin küçülmesinde veya ilerlemesinde de bu dereotu kürü oldukça etkilidir. Bu kür sayesinde çok sayıda hasta, ilaç alınımından kurtulmuş ve var olan nodülleri de yok olmuştur. Gerekirse küre daha uzun zaman devam edebilirsiniz.
NOT: Hekimlerin kontrol ve önerilerini ihmal etmemelisiniz.

Tiroid hastaları için İbrahim Saraçoğlu ayrıca bitkisel bir kür daha öneriyor. Yoğurt otunun özel bir türü ile yapılan bu kür, İbrahim Saraçoğlu’nun sitesinde satılmaktadır.

Tiroid hastaları için beslenme önerileri

Şu besinler tiroid hastalarına önerilmez. Lütfen bu yiyeceklere karşı ölçülü olunuz.

Brokoli
Lahana
Kırmızı ve karalahana
Brüksel lahanası
Karnabahar
Soya
Ispanak
Yerfıstığı
Böğürtlen
Turp
Darı
Şeftali

Konunu anahtar kelimeleri: guatr bitkisel tedavi,tiroid tedavisi,hipotiroid tedavisi,tiroid bezi tedavisi,dereotu tiroid,nodül bitkisel tedavi,tiroid nodülü bitkisel tedavi,dereotu kürü,tiroid bitkisel tedavi,guatrın bitkisel tedavisi

1 Yorum var:

Adsız dedi ki...

Benim nödulum 22mm idi Şimdi 3 ay kullandım ve 10 mm ye indi iilaç tedavisi ile devam ediyorum

Yorum Gönder