Pazar, Nisan 22

Nokia C2-03 fiyatı ve Teknik Özellikleri

Nokia c2-03 fiyatı ve teknik özellikleri hakkında detaylı bilgilere yer vereceğiz yazımızda. Nokia her zaman olduğu gibi son teknolojiler ışığında mükemmel özellikli telefonlar üretmeye devam ediyor. Bunun yanı sıra tüm dünyada yaşanan Telekom şirketlerinin kampanyaları bizleri zor durumda bırakıyor. Artık o hattı mı kullanayım, bunu mu kullanayım derdine son verecek Nokia c2-03 piyasaya çıktı. 

Nokia c2-03 fiyatı 
Telefonun çift sim kart özelliği ve dokunmatik ekranı en büyük özellikleri arasında. Diğer bir özelliği ise dokunmatik ekranın yanında kızaklı sistemi sayesinde alta doğru açılan tuş takımının bulunması yani hem dokunmatik olarak kullanabiliyorsunuz hem de normal olarak. 

Telefon 1600x1200 çözünürlük kalitesi sunan 2 mega piksellik kamerası ile dikkat çekmeyi başarıyor. Dahili olarak 10 MB hafızaya sahip olan Nokia c2-03 microSD sayesinde hafızası 32 gb’a kadar yükseltilebiliyor. 2.6 inçlik dokunmatik ekran kullanım kolaylığı sağlarken, çift sim hattı desteklemesine rağmen 2 gün giden bataryası da diğer çift sim kartlı telefonların üzerinde bir performans diyebiliriz.

 Nokia c2-03 fiyatı 

 Ülkemizde 325 lira  ile 375 lira  arası değişen fiyatlar ile satışa sunulan telefon. Fiyat/performans sıralarda ilk sıraları zorlamayı başarıyor

0 Yorum var:

Yorum Gönder