Pazar, Ağustos 12

2012-2013 Salon Dekorasyon Örnekleri ve Önerileri

Ev dekorasyonunun hızla geliştiği günümüzde mobilya sektöründe de büyük hareketlilik yaşanmaktadır. Türk mobilya üreticilerinin hızlı gelişimi hem ülkemizde hem de tüm Dünya’da büyük yankı uyandırmakta ve satışların hızla artmasına neden olmaktadır. 

salon takımları modelleri
Evlerimiz için en önemli alanlardan birisi de salonlardır. Salon dekorasyonunun önemi ve salonda kullanılan mobilyaların ev içerisinde ki mutluluğu, huzuru ve rahatlığı arttırıcı etkisi tartışılmaz bir gerçektir. Bu nedenle salon takımı seçiminde büyük önem göstermeliyiz. 

2012 yılının salon dekorasyonlarını inceleyecek olursak ilk gözümüze çarpan hoş desenli gri tonlarında ki mobilyaların ağırlıkta olmasıdır. Bu yıl gerek moda dünyasında gerekse mobilya dünyasında gri ve beyaz tonlarına büyük bir artış gözlenmektedir. Özgün mobilya çizgileri ve desenleriyle modern bir ortam yaratılması da bu yılın en büyük değişikliklerindendir. 

salon dekorasyonu örnekleri

Salonlarımız evimizin en büyük odalarından birisidir. Bu nedenle oda içerisinde mobilyaların seçimi ve yerleştirilmesi de çok dikkat edilmesi gereken hususlardandır. Salon mobilyalarında eskiye göre büyük değişiklik olmuş ve salon takımları modern tekli koltuklar halini almıştır. Tekli koltuklar, vitrin modelleri ve sehpa ile mükemmel bir salon dekore etmek mümkündür. 

salon dekorasyonu örnekleri 2012

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi mobilyalarla oda içerisinde ki dekorasyonu sağlarken mutlaka renk uyumuna dikkat edilmeli, aksesuar seçiminde de yine mobilyalarımıza uygun davranmalıyız.


0 Yorum var:

Yorum Gönder