Perşembe, Ağustos 9

2012-2013 Banyo Dekorasyon Modelleri

Banyolarımız evlerimiz ve bizler için önemli alanlardan birisidir. Dekorasyonun gelişmesiyle birlikte alternatif çözüm üreten dekorasyon firmaları, banyolarımızı da düşünerek birçok yeni modaya uygun banyolar dekore etmiştir. Bu yazımız da tanıtacağımız yeni banyo modellerinde göreceğiniz gibi tüm mobilyalar en son teknoloji ile geliştirilmiş ve banyo gereçlerinin tamamı modern dekorasyon fikirlerinden esinlenerek üretilmiştir.

2012 Kırmızı banyo dekorasyon modeli
Banyo modellerini iki şekilde inceleyebiliriz. Birincisi standart daireler için düzenlenen banyo modelleri. Bu modellerde dikkatimizi ilk çeken özellik, sade ve pratik kullanışlı olmasıdır. Beyaz ve tonlarının ağırlıklı olduğu modellerde, modern küvetlerle geliştirilmiş ve aynalı lavabolarla çok amaçlı kullanıma olanak sağlanmıştır.


Beyaz banyo dekorasyon modeli
Banyo dekorasyonlarının ikinci şekli ise lüks daireler ve konaklar içindir. Lüks küvetler, işlemeli duvarlar, ihtişamlı mobilyalarla adeta saray banyolarını andıran banyo modelleridir. Maliyeti yüksek görüntüsü de bir o kadar çekici olan bu banyo modellerinde, işlemeli perdelerle küvetlerin etrafı çevrilmekte, altın sarısı puanlarla duvarlar şekillendirilmekte ve zarafetli lavabolarla da odanın dekorasyonu bütünlenmektedir. 


2012-2013 banyo dekorasyon modelleri

Banyolarımız tüm günün iş yoğunluğunu attığımız, bedensel olarak temizlendiğimiz mekânlarımızdır. Günün ilk dakikalarını yaşadığımız bu alanlar kesinlikle ferah alanlar olmalıdır. Oda içerisinde ki ambiyansı sağlamak için kendi zevk ve ihtiyaçlarımızı ortaya koymalı, sonuç olarak gönül rahatlığıyla kullanabileceğimiz banyolar dekore etmeliyiz.

0 Yorum var:

Yorum Gönder