Çarşamba, Temmuz 25

Ultrabook Teknik Özellikleri ve İncelemesi

Yeni Nesil Notebook: ULTRABOOK 


Teknoloji her geçen gün gelişen ve gelişimine ayak uydurmanın çok zor olduğu bir çağı yaşıyoruz. Her gün gelişen ve değişen bu çağda gün geçmiyor ki yeni bir ürün, yeni bir marka ortaya çıkmasın. İşte Ultrabook’da son dönemlerin en hızlı gelişen ve birçok kişiyi hayran bırakan son teknoloji ile üretilmiştir bir dizüstü bilgisayardır. 


Ultrabook daha ince ve zarif bilgisayarlara verilen isimdir. Bu alanda pek az sayıda firma çalışma yapsa da üretilen ürünler gerçekten piyasanın en iyi notebooklarındandır. Casper ve Exper’in şu an piyasa da bulunan Ultrabook’larında İ7 işlemci ve 8 Gb’e kadar Ram bulunmaktadır. Aynı zamanda harici ekran kartı ile de kullanıcılarına eşsiz bir keyif sunmaktadır. 


Ultrabook Teknik Özellikleri 



Zarif görüntüsünün yanında büyüleyen inceliği ile de kullanıcıları kendisine hayran bırakan bu notebook, gelecek dönemlerde en çok satılan ürünler arasında olacaktır.


Led ekrana sahip bu notebooklarda, görüntü kalitesi ve HDMI çıkışı ile kullanıcılarına büyük yenilikler sağlamaktadır. Aynı zamanda bu notebooklarda diğer donanımlardan hiçbir eksik bulunmaktadır. DVD okuyucusundan tutunda USB okuyuculara kadar birçok donanımsal faaliyetlerin mevcut olması, bu ürünü daha da cazibeli hale getirmiştir. 


Yeni bir dizüstü bilgisayar alacak olanlar için kaçırılmayacak fırsatlar sunan mağazalarda kesinlikle ultrabook için görüşmeyi unutmayın. 

Piyasa da bulunan Ultrabook Markaları Acer Ultrabook,Asus Ultrabook,Dell Ultrabook,Fujitsu Ultrabook,HP Ultrabook,Lenovo Ultrabook,Samsung Ultrabook,Toshiba Ultrabook


Ultrabook Fiyatları 2000-4000 lira arasında değişmektedir

0 Yorum var:

Yorum Gönder