Perşembe, Temmuz 26

İphone Kullanıcı Yorumları ve İncelemesi

Apple iPhone Genel Tanıtımı 


İlk çıktığı günden beri, tüm dünya da büyük yankı uyandıran iPhone, teknoloji konusunda aklınıza her ne geliyorsa içinde barındırıyor. Eğer bir oyun severseniz, fotoğraf çekmeyi severseniz, uygulamaları seven ve kullanmayı seven birisi iseniz ya da estetik ve görünüşe önem veren birisi iseniz bu telefon tam size göre diyebilirim. 


İphone Kullanıcı Yorumları ve İncelemesi
Özellikle 3 ve 4 serilerinin en çok kullanıldığı günümüzde, taklitlerinin sayısı orijinallerinin sayısından çok daha fazladır. Çin ve Kore gibi ülkelerin bu telefonu taklit ederek ürettiği telefonlara piyasada çok sıkça rastlayabiliyorum. Özelliklerine dönecek olursak, oyun konusunda gerçekten muhteşem bir telefondur. Telefon üzerinde oyun oynamak ülkemizde pek yaygın bir alışkanlık değildi. Ancak iPhone’nun piyasaya bomba gibi düşmesiyle bu alışkanlık %10lardan % 80lere kadar fırladı diyebilirim. 


Fiyatının pahalı olması sizleri bu üründen geri çekmesin. Vereceğiniz paraya mutlaka değecektir. Eğer iPhone’u bir telefon gibi görüyorsanız zaten bu telefon size göre değil diyebilirim. O, bir telefondan çok küçük bir bilgisayar diyebilirim. Hatta teknolojinin tüm özelliklerini ayağınıza getiren bir telefondur. Benim bu zaman kadar gördüğüm en estetik, en özellikli ve aklınıza gelebilecek tüm teknoloji özelliklerinin kullanıldığı telefondur. 


Satışta olan son serisi İphone 4S, şu an 1800 TL civarında bir fiyattan alıcı bulurken, cihazın piyasaya çıkışından itibaren yaklaşık bir sene boyunca daha iyi bir cihaz üretilmemiştir.

0 Yorum var:

Yorum Gönder