Cuma, Temmuz 27

Samsung Galaxy S Serisi Yorumları ve İncelemesi

Samsung Galaxy S Serisi 

İlk çıktığı günden bugüne dek büyük tartışmalara sebep olan Samsung Galaxy S serisi, teknoloji konusunda birinci sınıf kaliteye sahip olan bir telefondur. 

İnsanların senelerdir iPhone mu Samsung Galaxy S mi diye tartışmalarını eminim ki duymuşsunuzdur. Satış oranlarına ve rakamlara bakacak olursak Samsung Galaxy S açık ara öndedir. Çıkardığı S1, S2 ve S3 modelleri ile her yıl kullanıcılarını şaşırtıyor ve kendine hayran bıraktırıyor. İşletim sisteminin Android olması da ayrı bir tartışma konusu yaratırken bu işletim sisteminin artıları, ne saymakla biter ne de araştırmakla biter. Apple firmasının defalarca dava açması ve bu davaların sonucunda Samsung firmasının galip gelmesi de ayrıca bu firmayı özel kılmaktadır. 

Samsung Galaxy S Serisi 


Benim sizlere önerim eğer iPhone alacak kadar paranız var ise ve sadece insanlara hava atmak ve insanlar arasında belli bir seviyeye ulaşmak için iPhone alacak iseniz, bunu Samsung’dan yana kullanmanızı tavsiye eder ve teknolojiyi Android farkı ile yaşamanızı tavsiye ederim. 

Demek istediğim akıllı telefonlar konusunda en iyisinin Samsung Galaxy S serisinin olduğu ve tüm serinin de aynı kalitede olduğudur. 

Son olarak üretilen Galaxy S3 serisi, şu an itibariyle Dünya’nın en iyi akıllı telefonları arasındadır. Aynı zamanda henüz piyasaya sunulmadan aldığı siparişlerle firma, bir rekor daha kırmanın tadını yaşamıştır. Şu an ki piyasada fiyatı yaklaşık 1800-2000 TL arası olan cihaz, Avrupa’da yok satıyor.

0 Yorum var:

Yorum Gönder