Perşembe, Temmuz 26

2012-2013 Takım Elbise Modelleri

2012 yılının gelmesiyle birlikte moda dünyasında da büyük bir atılım gerçekleşmiştir. Birçok alanda yepyeni modellerin ortaya çıktığı günümüzde, değişmeyen ve her yıl kendini korumayı bilen tek model takım elbiselerdir. 


2012-2013 Erkek Takım Elbise Modeli

 Bu yılın modasına bakacak olursak geçen yıla göre pek değişiklik göremeyeceğiz. Yine gri tonlarının ağırlıkta olması ve siyahın da cazibesini koruması bu yılın takım elbise modellerini oluşturan renkleri ortaya çıkarmaktadır. Bunun yanı sıra takım elbiselerde eskiye oranla daha dar kesim yani moda dilinde İtalyan kesim modeller daha çok üretilmektedir. Eski nesil klasik kesimler artık pek göremediğimiz takım elbiseler arasındadır. 


2012-2013 Bay Takım Elbise Modelleri


Bu yıl değişiklik olarak gözümüze çarpan en önemli özellik gömlek yakalarıdır. Daha kısa ve sivri yapıda olan gömlek yakaları eskiye oranla daha hoş bir görüntü yaratmaktadır. Bununla birlikte kravat kullanımında daha hoş bir görüntüye kavuşmasını sağlamıştır bu yakalar. 


2012-2013 Bayan Takım Elbise Modelleri

Takım elbiselerin önemi herkes tarafından bilinir, özel günlerin ve iş dünyasının vazgeçilmezi olan bu kıyafet, bayanlar içinde oldukça önemlidir. Bayan takım elbise modellerini incelediğimizde artık eteklerin pek piyasada olmadığını görebiliriz. Daha çok pantolon kullanılan ve dar yapısı ile çekici bir görüntü sağlayan takım elbiseler iş dünyasında bayanları oldukça profesyonel göstermektedir. 

0 Yorum var:

Yorum Gönder