Cumartesi, Temmuz 28

Nokia E72 Yorumları ve İncelemesi

Bir zamanlar Nokia’nın çıkardığı en iyi telefon olan Nokia E72, şu dönemlerde maalesef çok büyük bir düşüş yaşamakta. İlk çıktığında fiyatı 1.100 Türk Lirası civarlarında seyreden bu telefonumuz, şuanda sıfır olarak 500 – 600 Türk Lirasına alınabilir. 


Telefonun özelliklerine baktığımız zaman tıpkı bir BlackBerry gibi iş adamı telefonunda olması gereken her şeyi içinde barındırıyor. E-postalarınızı kontrol edebiliyor, internete bağlanabiliyor, eğer isterseniz videoları izleyip telefonunuza kaydedebiliyor ve hatta eğer istenirse iş yerinizin kameralarını dahi izleyebiliyorsunuz. Görünüm itibari ile de bir iş adamı telefonu havası estiren E72, bazı sorunlara da sahip tabi ki de. 


Nokia E72 Yorumları ve İncelemesi
Örneğin, bir web sitesi açtığınız zaman ve eğer ki bu web sitesi çok büyük boyutta fotoğraf ya da bir video içeriyorsa telefonunuzun donmaması imkânsız diyebilirim. Hız olarak bu konuda oldukça yavaş maalesef diyebilirim. Bu sorun haricinde pek sorunu bulunmayan E72 teknolojiyi en iyi şekilde kullanmanızı ve teknolojiden zevk almanızı sağlar. Ortada bulunan optik navi ışığı sayesinde sanki dokunmatik bir telefon kullanıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Bu tuş üzerinden dokunmatik hareketler sayesinde telefonu kullanabilir ve teknolojinin tüm nimetlerinden faydalanabilirsiniz.


İlk çıktığı dönemlerde birçok kampanyaya konu olan ve satış rekorları kıran bu telefon hala birçok kişi tarafından tercih edilmektedir. Aranılan telefonlar arasında bulunan Nokia e72 içerisinde barındırdığı Office işlemleri ile kullanıcılarına eşsiz bir keyif sunmaktadır.

0 Yorum var:

Yorum Gönder