Pazar, Temmuz 29

Nokia N8 Yorumları ve İncelemesi

Teknolojinin nimetlerinden faydalanmaya devam ediyoruz. Cep telefonları her gün gelişiyor ve yenileri çıkmaya başlıyor. Bu güzel ve son teknoloji telefonlardan birisi de Nokia N8’dir. 
Bu telefonun en büyük özelliği kamerasıdır. Kamerasının tam tamına 12 megapixel olması insanların tüm dikkatlerini bu telefon üzerinde yoğunlaştırmaktadır. Dokunmatik olan N8, şarj bakımından da son derece iyi bir durumdadır.


Nokia N8 Yorumları ve İncelemesi




Uygulamalara baktığımız zaman, birçok telefondan çok daha iyi konumda olan bu modelimiz, bir Apple kadar olmasa da, Nokia’nın kendi sunduğu oyunlarda gayet de iyi performans göstermektedir. Daha öncede dediğim gibi kamerasının çok iyi durumda olması birçok kişiyi bu telefona yönlendiriyor. HD kalitede hem fotoğraf ve hem de video çekmesi gerçekten mükemmel. Dosyaları bilgisayara ya da televizyona aktardığınız zaman herhangi bir kalite düşmesi ya da bozukluk görmüyorsunuz. Son derece net ve renklerin parklığının harika olması beni gerçekten büyülüyor. 


Eğer bir fotoğraf makinesi alacak olsam, fotoğraf makinesi almak yerine bu telefonu tercih ederim. 5 ya da 8 megapixellik makinelere 400 – 500 Türk Lirası vermek yerine şuanda piyasa fiyatı olan 1.000 Türk Lirasını vermeyi tercih ederim. Çünkü hem telefon hem video kaydeder hem de fotoğraf makinesi.

0 Yorum var:

Yorum Gönder