Pazartesi, Temmuz 30

İphone 5 Çıkış Tarihi Belli Oldu mu?

İphone 5 Ne Zaman Çıkacak? 


APPLE, piyasaya ilk girdiği günden itibaren akıllı telefon dünyasının nabzını tutmayı başarmış ve akıllı telefon pazarının ilklerinden olmuştur. Ürettiği tüm ürünlerle teknolojinin ne denli hızlı geliştiğini gösteren firma, son ürünü olan İPHONE 5 ile de birçok kişiyi kendine hayran bırakmayı başarmıştır. 


APPLE sır gibi sakladığı yeni akıllı telefonu İPHONE 5’in hazırlıklarını hızla yaparken, teknoloji tutkunları da bu cihaz hakkında son bilgileri takip etmektedir. Fakat piyasaya henüz bir açıklama yapmayan APPLE yetkilileri, telefon için çalıştıklarını söylemekle yetindiler.


İphone 5 Çıkış Tarihi
APPLE’ın çalışmalarını takip eden bir haber ajansı, dokunmatik ekran sağlayıcısı firma ile görüşerek yeni İPHONE 5 hakkında bazı duyumlar almıştır. Bu duyumlara bakacak olursak yeni İPHONE 5 diğer versiyonlara oranla daha geniş bir ekrana sahip olacak. İPHONE 5 için tasarlanan yeni ekran 4’’ boyunda olması bekleniyor. 


Merak ettiğiniz konulardan birisi de İPHONE 5’in piyasaya çıkışı, yeni cihaz için verilen tanıtım tarihi 2012 yılının ikinci yarısıydı. Fakat henüz hazırlıkların tamamlanmaması nedeniyle bu tarih 2013 yılının ilk çeyreğine çekilmiştir. Tanıtımdan sonra da seri üretime geçecek olan firma, yaklaşık 2013 yılının son çeyreğinde telefonun satışına başlamayı hedeflemektedir. 


Telefonun ilk tanıtıldığı günlerinde sipariş alımına başlanacak olması, diğer rakip firmaları korkutmayı başarmıştır. Çünkü İPHONE 5 yeni bir satış rekoru kıracak gibi görünüyor…

0 Yorum var:

Yorum Gönder