Pazartesi, Aralık 15

Basur (Hemoroid) olanlara müjde

Yetişkin nüfusun büyük bir oranı hemoroid (basur)rahatsızlığı nedeniyle günlük yaşamında kaşıntı, sızı, tahriş, yanma ve benzeri problemler ile karşılaşmakta.

Hemoroid rahatsızlığı olanların yaşam kalitesini artırmak amacıyla, projesi TÜBİTAK tarafından desteklenen, içeriği bitkisel bir ürün geliştirildi.

STERİSİL Hemoroid Bakım Havlusu, basur şikayetlerinde bakım amaçlı kullanılmakta, kanama kaşıntı yanma gibi şikayetlerde belirgin bir rahatlama sağlamakta. Ürünün geliştirilmesinde katkısı olan Uluslararası Kozmetik Kimyacıları Derneği Avusturya Başkanı Mr. Erhard Diwald, STERİSİL’in hemoroid rahatsızlığı olanlar için vazgeçilmez bir ürün olacağının altını çiziyor.

Uluslararası normlara uygun olarak üretilen; parfüm, alkol ve boya içermeyen. STERİSİL Hemoroid Bakım Havlusu İtalya’da geçirildiği dermatolojik testlerden tam not almış.

Uzmanlar, STERİSİL’in düzenli kullanıldığında hemoroidli bölgedeki damarları güçlendirdiği gibi kan dolaşımını düzenlemeye yardımcı olma ve temizlenen bölgede antibakteriyel etki bırakarak bakterilerin çoğalmasını engellediğini söylüyor.

Hemoroid rahatsızlığı olanlarda ; STERİSİL Hemoroid Bakım Havlusu’nun düzenli kullanımı sonucu rahatsız olan bölgenin hijyen ve bakımı sağlanıyor

4 Yorum var:

ZerO dedi ki...

Bu yorum yazar tarafından silindi.

Unknown dedi ki...

Tam olarak hangi aşamada kullanmalı acaba?

Adsız dedi ki...

güzel ama yazılar cok ufak

Hemoroid dedi ki...

Hemoroid hastalığına bitkisel ilaçlar kalıcı çözüm oluyormu acaba

Yorum Gönder