Cuma, Ocak 11

Cep Telefonuna Okey Nasıl İndirilir?

Cep telefonunuzun marka ve modelini iyi bilmelisiniz ve Java vb. uygulamaları desteklediğinden de emin olmalısınız. Bu şekilde artık cep telefonunuza okeyin nasıl indirileceğini ve yüklenip yüklenmeyeceğini kestirebilirsiniz.
Cep Telefonuna Okey Nasıl İndirilir?


Bu aşamayı geçtikten sonra cep telefonunuzun marka ve modeline göre internetten arama yaparak veya cep telefonunuzun uygulama bölümü içerisinde yer alan olanakları inceleyerek okey programını araştırabilirsiniz. Araştırma işleminden sonra okey programını da bulduğunuzu düşünerek, artık okeyin indirilme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Google Play Okey İndir

Okey programını indirdikten sonra uygulamayı aktif etmek için dosyanın üzerine tıklayarak veya tuşlayarak seçenekler vasıtasıyla yüklemi işlemi için başlatma onayı verebilir ve gösterilen adımlar sayesinde okey programını cep telefonunuzda aktif bir şekilde kullanabilmek için tam yükleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Yükleme işlemi bitirildikten sonra uygulama klasörüne veya galeri vb. klasöre oyunun açma dosyasının kısa yolu genellikle gönderilmiş olmaktadır. Sizlerde cep telefonunuzda okey oynayabilmek için bu kısa yola tıklayarak veya tuşlayarak açabilirsiniz. Ve böylece kendinizi okeyin başında görebilirsiniz. Şunu da unutmayınız ki cep telefonunda okey oynarken taşları kimseye göstermeden yürütemezsiniz.



0 Yorum var:

Yorum Gönder