Pazar, Ağustos 5

2012 - 2013 Çanta Modelleri

Moda, hızla gelişen bir sektördür. Bu alanda çalışan birçok firma, her yıl düzenlediği defileler ve fuarlarda tanıttığı ürünlerle modaya yön vermektedir. 
Moda alanında geniş bir kitleye hitap etmektedir. Gerek elbiseler, gerek ayakkabılar gerekse çantalar birçok alanda yorumlayabileceğimiz moda, özellikle bayanların en çok ilgilendiği alanlardandır. 

2012-2013 çanta modelleri
Bu yazımızda tanıtacağımız çanta modası da en çok gelişen ve çok büyük bir kitleye hitap eden bir alandır. Çantalar bayanların olmazsa olmaz aksesuarlarından birisidir. Hem kullanım kolaylığı hem de tamamlayıcı etkisiyle görsel bir şov aracı olan çantalar, ebat ve modellerine göre de birçok sınıflandırmaya tabi tutulmaktadır. 


2012-2013 bayan çanta modelleri
Bayan çantalarını inceleyecek olursak ilk gözümüze çarpan bu yılın modası kutu çantalar oluyor. Kutu çantalar hem askılı hem de cüzdan şeklinde elde taşımaya yarayan kare ve dikdörtgen şeklinde ki çantalardır. Farklı boyutlarda ve renklerde bulabileceğimiz bu çantalar ilk olarak Avrupa’da üretilmiş daha sonra da tüm Dünya’ya yayılmıştır. Türkiye pazarında da yerini alan bu çanta modeli şu an için en çok satan modellerdendir. 


Bu yılın bir diğer çanta modeli ise cüzdanlardır. Yaz günlerinde ki sıcaklardan dolayı bayanlar yanlarında pek fazla ağırlık istemezler. Küçük ebatlarda kullanılan cüzdanlar gerek zincir askı ile kombine edilebilir gerekse elde taşımaya müsaittir.

0 Yorum var:

Yorum Gönder