Cuma, Mart 2

Diş Hastalıkları Tedavi Ücretleri

TDB REHBER TARİFESİ

02.11.2011 tarih ve 28103 sayılı (Mükerrer) Resmi Gazete`de yayımlanan Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının Teşkilat ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname’nin, 58.maddesinin 12.fıkrası ile 3224 sayılı Türk Dişhekimleri Birliği Asgari Muayene ve Tedavi Ücret Tarifesi’nin hazırlanışı ve yürürlüğe girişi ile ilgili 11/f, 26/e ve 40.maddelerinde değişiklikler yapılması sonucu TDB Asgari Muayene ve Tedavi Ücret Tarifesi, “rehber tarife” olarak nitelendirilmiştir.

Bu nedenle halen uygulanmakta olan 2007 Yılı Asgari Muayene ve Tedavi Ücret Tarifesinin artık geçerliliği bulunmadığından, 02.11.2011 tarihinden itibaren meslektaşlarımızın uygulayacakları muayene ve tedavi ücretlerine ilişkin Rehber Tarife, il ve ilçelere göre Birliğimizce belirlenerek Sağlık Bakanlığı`na gönderilmiştir.

Rehber Tarife`de Bakanlık onayı gerekmediğinden meslektaşlarımız ve ilgili kurum ve kuruluşlar tarafından aynen uygulanabilecektir.

1.Grup İllerde uygulanacak Türk Dişhekimleri Birliği Ağız Diş Sağlığı Muayene ve Tedavi Ücretleri Rehber Tarifesi



diş dolgu fiyatları,diş çektirme fiyatları,kanal tedavisi fiyatları, Amalgam Dolgu fiyatları, Komposit Dolgu fiyatları, inley Dolgu fiyatları, Komposit Dolgu, AĢırı Kole Hassasiyeti Tedavisi

1 Yorum var:

Adsız dedi ki...

implant tedavi ne kadar acaba?

Yorum Gönder