Cumartesi, Mart 10

Bitkisel Tedavi Saç Dökülmesi İçin

Bitkisel tedavi yöntemleriyle saç dökülmesi:

Günde, normal olarak 90 saç kılı dökülür. Bundan çok dökülme, yaşın üzerinde olması, bazı ateşli hastalıklar, kansızlık, verem, şeker hastalığı gibi bütün vücuda tesir eden hastalıklardan sonra görülür.

Saç dökülmesine karşi Bitkisel Tedavi
Saç dökülmesinin önüne nasıl alınmalı?
Bitkisel saç dökülmesine karşı öneriler:

* 20 bardak kaynar suya, 1 çorba kaşığı ısırgan otu konularak, yarım saat bekledikten sonra, temiz gazlı bezden süzmeli. Yatmadan önce, bu suyla saç diplerini oavarak yıkamalı.

* 2 bardak ılık suya, 1 adet çiğ yumurta sarısı çırpıp, karıştırdıktan sonra, akşamüstü saçlara sürmeli. Sabah, sabunla yıkanmalı. Bu yöntem kepeğidedə önler.

* 1 baş sarımsağı pişirip, sonra ezmeli. 1 çorba kaşığı zeytinyağı koyup, karıştırmalı. Yatmadan önce, saç diplerine sürmeli.Sabah, sabunla yıkanmalı..

Saç dökülmesi sorunu yaşayanlar, bitkisel tedaviyi uygulayarak, saç dökülmesine karşı engelleyebilirler. Tedavilerin hepsini aynı anda yapmamalı, içlerinden size uygun olanı seçerek, zamanla hepsini deneyerek sonuç alabilirsiniz. Hepsi etkilidir. Bunun için bu bitkisel saç bakım yöntemleriyle saçlarınızı koruyabilirsiniz.

0 Yorum var:

Yorum Gönder