Perşembe, Ekim 15

Evden Eve Taşıma Fiyatları


Ülkemizde birçok evden eve nakliyat firmaları mevcuttur.Evini taşıyacak olanlarin ilk düşündğü şey doğal olarak firmaya ödeyeceği ücrettir.Fiyatlar mesafe farkına göre değişir.

Öncelikle taşımacılıkta maliyet oluşturan ana kalemler işçilik (hamal), araç ve şirket giderleri (akaryakıt, vergi, kasko, sigorta, araç bakımı vs.), ambalaj masraflarıdır.

Bu maliyetler hiç bir şekilde gizli olmayan herkes tarafından kolayca hesaplanabilen maliyetlerdir. Ortalama bir ev için eksper göndermeye dahi gerek olmayan minimum bir fiyat çıkaracak olur isek; böyle bir taşımada şoför dahil 5 kişilik bir ekip çalışacak olup günlük maliyetleri en az 60x5 300TL olacaktır. Yakın mesafede bir kamyonun akaryakıt ve bakım masrafları ile diğer şirket giderlerini eklersek ortalama 50TL’de oraya ayırmak gerekecektir. Böyle bir iş için asgari ki bu nasıl bir ambalaj istediğinize battaniye kullanıp kullanmamaya göre değişecektir, 50 TL ayırmak gerekir. Bunlar bir taşımada oluşan olabilecek en düşük giderlerdir.Ayrıntılı bilgi için..


Tahmini fiyat hesaplamk için tıklayın..

0 Yorum var:

Yorum Gönder