Cuma, Kasım 14

Turkcell Numara Taşıma

Numaranızı Turkcell kalitesine taşımak için yapmanız gerekenler şöyle:

Öncelikle, "Ben de artık Turkcell'li olmak istiyorum!" diyorsunuz.

Ama bunu derken kimliğinizin ve TC kimlik numaranızın yanınızda bulunduğundan emin oluyorsunuz.

Formları doldurup SIM kartınızı alıyorsunuz.

Turkcell İletişim Merkezi'nde size iki adet form verilecek: Biri Numara Taşıma Talep Formu, diğeri Turkcell Abonelik Sözleşmesi. İkisini de dolduruyorsunuz, karşılığında da Turkcell SIM kartınızı alıyorsunuz. SIM kartınızı birkaç gün saklamanız gerekecek. Çünkü bu kart, talebinizin onaylanmasından sonra, en fazla 6 gün içinde aktive edilecek. İşte işin size düşen kısmı sadece buydu! Şimdi tek yapmanız gereken, numaranızı değiştirmeden Turkcell'li olabilmek için birkaç gün sabretmek.

Birkaç gün bilgilerinizin kontrol edilmesini bekliyorsunuz.

Siz beklerken Turkcell çalışmaya devam edecek ve doldurduğunuz formları, onay için, numaranızın o güne dek ait olduğu mevcut operatörünüze yollayacak.

"Nihayet Turkcell'li olabileceksiniz!" mesajını alıyorsunuz.

Mevcut operatörünüz kimlik bilgilerinizi kontrol edip taşınma onayınızı verir vermez, Turkcell'den size bir SMS gelecek ve hangi gün hangi saat aralığında Turkcell'li olabileceğiniz bilgisini verecek.

SIM kartınızı cep telefonunuza takıyorsunuz.

O beklenen gün ve saat geldiğinde – ki, başvuru tarihinizden en fazla 6 gün sonrasından bahsediyoruz – başvurunuz sırasındaTurkcell yetkilisi tarafından size verilen SIM kartı sakladığınız yerden çıkarıyorsunuz ve cep telefonunuza takıyorsunuz.

Turkcell ailesine hoş geldiniz!

İşte bu kadar! Numaranız aynı kaldı ama artık siz bir Turkcell'lisiniz! Turkcell'li olmanın bütün avantajlarından faydalanmaya hemen başlayabilirsiniz!


Sık Sorulan Sorular

1 Yorum var:

İçimden Geldiği Gibi dedi ki...

ben şimdi şeyi merak ettim..yazının sonuna bu anket bölümünü nasıl açtınız acaba??ço hoşuma gitti..

Yorum Gönder