Cumartesi, Kasım 15

Efsane 11 yarışması

H
ürriyet Spor Gazetesi, Efes Pilsen sponsorluğunda "25 Yılın Efsane 11"i'ini siz okurlara seçtiriyor..

Hürriyet Spor Gazetesi, Efes Pilsen sponsorluğunda son 25 yılda forma giymiş (en son 1983-84 futbol sezonunda oynamış olan) yerli futbolculardan oluşacak en iyi 11’i siz okurların oylarıyla belirliyor.

Yarışmaya katılmak için tüm yapmanız gereken, 4 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında her gün hurriyet.com.tr’den ya da D-Smart 77. kanaldan, her Salı günü Hürriyet Spor Gazetesi’nden futbolcuları inceleyerek oylamak.

'25 Yılın Efsane 11'ini belirlerken oyuncuların seçimini 4-4-2 sistemine (kaleci, sağ bek, sol bek, 2 stoper, ön libero, vb.) göre yapmanız ve böylece her mevki için 1 aday futbolcu seçip 'Efsane 11'inizi tamamlamanız gerekmektedir.

Oylarınızın geçerli olabilmesi için 4 Kasım-2 Aralık tarihleri arasında http://www.hurriyet.com.tr/ girip, yukarıda belirtildiği şekilde 11 futbolcu adayınızı seçmeniz ve ad-soyad, yaş, adres, cep telefonu bilgilerinizi yazıp oylamaya katılmanız gerekmektedir. Ya da D-Smart 77. kanaldan 11 futbolcuyu seçtikten sonra size ekran üzerinden verilecek kod numarasını cep telefonunuzdan '1020'ye kısa mesaj olarak yollamanız yeterlidir.

Oylamaya katılanlar arasında Milli Piyango çekilişi ile belirlenecek 100 kişi,D-Smart Uyumlu Next uydu alıcısını veya (eğer kazanan kişinin D-Smart'ı zaten varsa kendi tercihine göre) aynı değerdeki 1 yıllık 'D-Smart extra hizmet paketi'ni armağan olarak kazanabilecektir.

Benim efsane 11'im şöyle;pek zorlandiğim söylenemez..seçenekler yetersiz çünkü..


RÜŞTÜ REÇBER
ABDULLAH ERCAN
BÜLENT KORKMAZ
ALPAY ÖZALAN
FATİH AKYEL
HASAN ŞAŞ
OĞUZ ÇETİN
SERGEN YALÇIN
RIDVAN DİLMEN
TANJU ÇOLAK
HAKAN ŞÜKÜR

0 Yorum var:

Yorum Gönder