Cuma, Ocak 4

TTnet Müzik

TTnet, ayda 2 YTL fazla ödeme yapan ADSL abonelerine Tarkan'ın yeni albümünü indirme imkânı sunacak. 5 YTL fazla ödeme yapan abone de 83 bin Türkçe şarkıyı yükleyebilecek..

Hızlı internet yarışına bedava müzik hizmeti de girmeye başladı. Yeni yılda tanıtımlarını Metamorfoz adlı yeni albümünü çıkaran Tarkan'la yapmaya karar veren TTnet, ADSL abonelerine ayda ekstra 2 veya 5 YTL ödeyerek bedava müzik indirme fırsatı sunacak. 3 Ocak'ta Tarkan'ın da katılacağı basın toplantısıyla duyurulacak servisle birlikte bedava müzik için ilk yasal girişim başlamış olacak. Servis bir aksilik olmazsa 3 Ocak 2008'de kullanıma sunulacak. Şirketin www.ttnetmuzik.com adresinden indirilebilecek şarkılar için ayda 29 YTL ücret ödeyen TTnet abonesi 31 YTL ödeyerek Tarkan'ın Metamorfoz adlı albümünü bedava indirecek.

'KORSANA DARBE OLACAK'
TTnet, MÜYAP ile yaptığı anlaşma ile de 83 bin şarkıyı ayda 5 YTL fazla ödemeyi kabul eden abonelere ücretsiz olarak sunacak. Şarkılar 3 ayrı bilgisayara, iPod'a veya CD'ye kaydedilebilecek. Yeni servisle birlikte TTnet, korsan müzik dağıtımına darbe vurmayı hedefliyor. TTnet Genel Müdürü Okay Eğdirici bu servisle birlikte yasadışı bir pazarın yasal hale geleceğini belirterek, "Artık eser sahipleri, yorumcular, müzisyenler hakettiği değeri internet ortamında da elde edecek. Bu hizmetle birlikte müzik şirketleri için farklı bir pazarlama kanalı oluşacak. Bu servisi yenileri izleyecek" dedi. Şu anda Türkçe şarkılar pazarın yüzde 90'ı olduğu kaydeden Eğdirici, yabancı müzikler için de büyük stüdyolarla anlaşma aşamasında olduklarını dile getirdi.

Yeni servisler de sırada
TÜRK Telekom'un genişbant internet hizmetini sunan şirketi TTnet, bu servisle birlikte geniş bant hızlı internet (ADSL) kullanımını artırmayı ve abonelerine daha fazla değer sunmayı hedefliyor. Özellikle video ve film servislerinin de yakında kullanıma sunulması bekleniyor. Geçtiğimiz ay Nokia, Universal Müzik ile anlaşarak milyonlarca şarkının bedava indirilmesini sağlayacak servisin duyurusunu yapmıştı. Şimdi TTnet yurtdışındaki servis sağlayıcılar gibi abonelerine küçük bir bedel karşılığı müzik, video gibi içeriğinin ücretsiz indirilmesini sağlıyor.

Bir şarkı 3 ayrı bilgisayara indirilebilecek
*ttnetmüzik sitesine üye olan ttnet ADSL abonesi, kullanıcı adı ve şifresi ile müzik indirebilecek.

* TTnet aboneleri her ay ödediği ADSL ücretine ek olarak 2 YTL fazla ödeyerek Tarkan'ın yeni albümünü indirecek.

* TTnet aboneleri her ay ödediği ADSL ücretine ek olarak 5 YTL öderse 83 bin Türkçe şarkıyı indirebilecek.

* Şarkılar 3 ayrı bilgisayara indirilebilecek.

* İndirilen şarkılar iPod veya farklı müzik çalara, CD'lere kaydedilebilecek.

(Sabah)

3 Yorum var:

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

ttnet müzik korsanla savaş açısından süper bi adım attı.tebrik ediyorum.

Yorum Gönder