Perşembe, Aralık 20

Nokia Lumia 820 Yorumları ve Teknik Özellikleri

Cep telefonu dediğimiz anda akla ilk gelen telefon markası olan Nokia, müşterilerini düşünerek çok kullanışlı ve pratik bir telefon olan yeni Lumia 820’yi piyasaya sürmüş bulunuyor. Nokia’nın yenisi Lumia 820’de neler yok ki.Beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayan bu telefondan kullanışlı özellikleri biraz bahsedelim.
ResiNokia Lumia 820 Yorumları ve Teknik Özellikleri

Yeni Nokia Lumia 820,Windows 8 işletim sistemine benzer bir ekran uygulaması sunarak küçük kutucuklar şeklinde haberlere ve maillere erişmenize, müzik dinleme isteğinizi gerçekleştirmeye, arkadaş rehberinize çok kolay bir şekilde bakmanıza ve daha birçok fazla işleve sahip olarak gözünüzün önünde yer alıyor. Ve tabi ki bu kolay erişim kutucuklarını da istediğiniz gibi ayarlama imkânına da sahip olabiliyorsunuz.


Müzik severler için geliştirmiş olduğu Nokia Müzik platformu sayesinde kesintisiz müzik dinleme zevkini ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Alternatif müzik kanallarının çok olduğu ve şebeke çekimi gerçekleşmediği anda bile çalma listelerini indirdiğiniz takdirde kesinti olmadan müzik dinleyebileceksiniz ve yine ücretsiz bir şekilde.


Yeni Nokia Lumia 820’de fotoğraf ve video çekmek artık çok kolay ve çok net olmaktadır. Carl Zeiss lens yapısıyla 8 megapiksel kamera sayesinde eğlenceli paylaşımların doruğunda olabileceksiniz. Ayrıca kameranın özellikleri arasında yer alan akıllı çekim ile beklemeksizin çok sayıda fotoğraf çekebilirsiniz ve gülüş yakalama desteğiyle de muhteşem pozları yakalayabilirsiniz.

Yeni Nokia Lumia 820’de yine iş hayatında çalışanların sayısının çok olduğunu ön görerek ortaya çıkardığı bir diğer yenilik ise Office uygulamalarıdır. Bu sayede her nerede olursanız olun yeni Nokia Lumia 820’ye sahip iseniz, Excel – Word – Power Point ve Outlook uygulamaları bir adım ötenizde sizler için yer almaktadır.

En önemli yeniliklerden bir tanesi de Nokia Bilen Göz uygulamasıdır. Bu uygulama sayesinde bulunduğunuz çevreye yeni Nokia Lumia 820’yi tuttuğunuzda size en yakın restorandın, kafenin, alışveriş merkezlerinin ve daha birçok isteklerinizin nerede olduğunu sizlere gösterebilmektedir.

Son olarak bu telefonun en çok bahsedilmesi gereken özelliği ise kablosuz şarj yapabilme imkânının olmasıdır. Nasıl oluyor derseniz; kablosuz şarj kapağını seçerseniz, bataryanın şarj olabilmesi için şarj kapağını şarj plakasının üstüne yerleştirmelisiniz veyahut Fatboy’un şarj yastığına yerleştirerek yine kablosuz bir şekilde şarj yapabilirsiniz

0 Yorum var:

Yorum Gönder