Çarşamba, Ekim 10

Modern Yatak Odası Dekorasyonları 2012-2013

Yatak odaları evlerimizin en önemli bölümlerinden birisidir. Gerek tüm günün iş yorgunluğunu attığımız gerekse eşimizle mutlu vakit geçirdiğimiz özel odamız, dekorasyonu ve yatak odası mobilyalarının seçimiyle de büyük önem kazanmaktadır. 

Yatak odası dekorasyonunun önemli bazı püf noktaları vardır. Bunlardan kısaca bahsedecek olursak şu şekilde sıralayabiliriz; 

Modern Yatak Odası Dekorasyonları


Yatak odalarında kendi zevklerimize uygun renkler tercih etmeliyiz. Bu şekilde oda içerisinde ki huzuru ve ferahlığı sağlamış oluruz. Ayrıca renk seçiminde odayı kullanacak olan her iki eşinde tercihleri önemlidir. 

Yatak odalarında en önemli hususlardan birisi de oda içerisinde ki aksesuar kesimidir. Oda da bulunacak tablo ve diğer aksesuarlar bizim kültür seviyemize uygun modellerden oluşmalıdır. Mobilyalarımızla da uyum içerisinde olması ayrıca bir avantaj sağlayacaktır. 

Oda içerisinde ki perde seçimi önemlidir. Gün içerisinde ışığı bolca içeri almalıyız. Bu odanın pozitif enerji yaymasına ve rahat uykular uyumamıza neden olacaktır. 

Modern Yatak Odası Dekorasyonları


Yatak odası dekorasyonlarında modern mobilyalar seçmekte önemlidir Büyük yatak başlıkları, klasik ya da yuvarlak bazalar, farklı nevresimler, geniş ve pratik kullanıma uygun komedin ve gardıroplar ve daha birçok özelliğe dikkat edilmelidir. 

Modern yatak odalarının duvarları da önemlidir. Yeni nesil duvar kağıtları kullanırken stiker gibi farklı hava yaratan duvar aksesuarlarını kullanmakta da büyük fayda vardır.

0 Yorum var:

Yorum Gönder