Çarşamba, Aralık 17

Facebookla ilgili Sık Sorulanlar ve Cevapları

Nasıl kaydolurum?

Tam adını, e-posta adresini, doğum gününü ve istediğin şifreyi bize kayıt sayfamızdan iletmen yeterli.Desteklediğimiz bir lise, üniversite ya da iş ağındaysan, nasıl katılacağınla ilgili talimatlar verilecek.Bu ağlardan birine üye değilsen, kayıt olduktan sonra bölgesel ağlarımızdan birine katılabilirsin.Kayıt formunu doldurduktan sonra verdiğin e-posta adresine bir e-posta gönderilecektir. Onaylama linkine tıkladıktan sonra kullanıcı kaydın tamamlanmış olacaktır.


Şifremi unuttum.

Olur böyle şeyler. Şifreni buraya tıklayarak yenileyebilirsin.

Giriş yapamıyorum, ya da giriş e-posta adresime erişimim yok.

Sorununun çözümü için buraya tıkla.Kullanım Koşullarımıza aykırı olduğu ve sorunun çözümü gecikebileceği için lütfen başka bir hesap açma

Adımı değiştirmem gerekiyor.

Lütfen ad değiştirme isteğini buraya gönder. Gönderinin onaylanması için lütfen 24 saat bekle.

24 saat geçmişse lütfen bildirimini Facebook'a gönder.

Fotoğraf albümü nasıl oluşturabilirim?

Giriş yap ve Fotoğraflar sayfasına git.
O sayfadan Bir Fotoğraf Albümü Oluştur seç.
Bir albüm adı, tanımı ve gizlilik seviyesi belirt ve "Albüm Oluştur"a tıkla.
Kolay fotoğraf yüklemeye yarayan küçük bir uygulama kurabilmen için uyarılacaksın. Lütfen, uygulama yüklenirken çıkacak herhangi bir uyarıda "Güven"e tıkla. Fotoğraf yükleyiciyi kurmakta ya da kullanmakta herhangi bir zorluk yaşarsan, "Başka Fotoğraf Ekle" sekmesinin altında yer alan basit sürümü dene.


Profilime bakanları görebilmemin bir yolu var mı? Başkaları onların profiline baktığımı görebilirler mi?

Facebook, kullanıcılarının profil görüntülemelerinin takibine ya da belirli bir içerik parçasının ne kadar sıklıkla ve kimler tarafından görüntülendiğinin istatistiğinin görülmesine izin vermez. Fakat, üçüncü taraf geliştiriciler bu özelliğin bir kısmını sağlayan uygulamalar sunabilir. Lütfen bu tarz uygulamaları kullanırken şunları aklında tut:


Uygulamalar, başka birinin sadece profiline bakan kullanıcıların profil ziyaretlerinin izini süremez. Facebook bunu teknik olarak imkansız kılmıştır.
Bir uygulama tarafından izlenmek için, uygulamanın senin bilgilerine erişmesine açıkça izin vermelisin.
Bu özelliği sağlayan bir uygulama eklemek tamamen isteğe bağlıdır. Katılmak istemiyorsan, lütfen uygulamayı hesabına ekleme.

Hesabımı nasıl dondurabilirim?

Seni kimin ne kadar görebildiği hakkında endişeleniyorsan unutma ki bu konuda tam denetime sahipsin ve Gizlilik sayfasından ayarlarını düzenleyebilirsin. Hâlâ Facebook'tan ayrılmak istiyorsan, hesabını Hesap sayfasındaki "Ayarlar" sekmesinden dondurabilirsin.

Hesabını dondurman profilini ve hesabınla ilişkili tüm içeriği Facebook'tan tamamen kaldıracak. Yanı sıra, kullanıcılar seni arama yaparak bulamayacak ya da hakkındaki bilgileri göremeyecek. Hesabını yeniden aktive edersen, profilin tamamıyla (arkadaşlar, fotoğraflar, ilgi alanları vb.) geri yüklenecek.

Hesabımı kalıcı olarak silmek istiyorum.

Hesabını Hesap sayfasındaki "Hesabı Dondur" bölümünden dondurursan, profilin ve onunla ilişkili tüm bilgiler diğer Facebook kullanıcıları için anında erişilemez olur. Bu, etkin olarak Facebook hizmetinden kaybolduğun anlamına gelir. Yine de, profil bilgilerini (arkadaşlar, fotoğraflar, ilgi alanları, vb.) saklarız, böylece hesabını yeniden etkinleştirmek istediğinde, hesabın aynen dondurduğun zamanki gibi görünür. Birçok kullanıcı hesabını geçici nedenlerle kapatmakta ve geri döndüklerinde bilgilerinin orada olmasını beklemektedir.

Facebook'u yeniden kullanmayı düşünmüyorsan ve hesabının silinmesini istiyorsan, bunu halledebiliriz. Hesabını yeniden etkinleştiremeyeceğini, eklediğin tüm içerik ve bilgilerin geri getirilemeyeceğini unutma. Hesabının silinmesini istiyorsan, lütfen bu formu kullanarak bizimle iletişime geç ve isteiğini onayla.

Sitedeki hesabım kapatıldı.

Lütfen kapatılmış olan hesabınla ilişkilendirilmiş e-posta adresinden sorununun kısa bir özeti ile disabled@facebook.com adresine bir e-posta gönder.

4 Yorum var:

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

ya bu foto yorumalrını nasıl sılcem

Unknown dedi ki...

facebookta grup kurdum yalnız bu gruba başka bi arkadaşımı yönetici olark nasıl eklerim?

Adsız dedi ki...

özlem ya facebokka nette bı sarkı soyleyen unlu olmamıs bı grup var onu ekleyebılırmıyım bı sorun olurmu

Yorum Gönder