Perşembe, Kasım 22

Beyaz Melek Filmi


Mahsun Kırmızıgül'ün "Beyaz Melek" filmi çok beğenildi. Sinemaya gidenler iki gözü iki çeşme ayrılıyor. ''Beyaz Melek'', 163 kopya ile 200 salonda gösterildiği ilk üç gününde 157 bin 785 kişi tarafından izlendi.

Beğenmeyen neredeyse yok. Köşe yazarları da filmi izledi. Mahsun'a methiye dizdiler.. Övgü yarışında birbiriyle yarıştılar.. Hatta Barlas filmi Mahsun yine kendini aştı sözleriyle özetledi. fMehmet Barlas, Ergun Babahan ve Ahmet Hakan filmi yorumladılar..



Mehmet Barlas:

Eleştirmen Ali Murat Güven’in şu cümlelerinin altına imzamı atabilirim:

- Toplumun farklı farklı etnik unsurlarının birbirlerine karşı bu denli bilenip düşman kılındığı, ülkenin her köşesinin kesif bir nefretle kaplandığı lanet olası bir atmosferde, “Anadolu kardeşliği”ni yücelten böylesi naif öykülere ne kadar da ihtiyacımız varmış.

Ergun Babahan:

Mahsun Kırmızıgül sürekli şartlarını zorlayan bir insan.
Yaptığı ile yetinmeyen, hep daha iyisini isteyen biri.
Film yapmaya soyununca da aynısını yapmış. Müziğin, görüntünün, oyuncunun en iyisi için uğraşmak. Sinema izleyicisi sayısı yaptığı işin beğenildiğinin en büyük göstergesi. Eline sağlık Mahsun diyoruz ve devamını diliyoruz.

Ahmet Hakan:

Hele Mahsun Kırmızıgül adının bizde oluşturduğu olağan önyargıları hesaba kattığımızda..."Beklediğimden daha iyiydi. Aferin Mahsun’a" bile demek mümkündür. Ama mümkün olmayan şeyler de var:
Bir kere Mahsun’dan "Bir Yılmaz Güney çıkarma" gayreti boşunadır.
Kısacası demem o ki, Mahsun kendi çapında iyi bir iş çıkarmıştır, ancak bu durum onu "Fellini Mahsun" diye selamlamamız için yeterli değildir.



Kaynak:internethaber.com

7 Yorum var:

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Sirkumsali dedi ki...

kardeş bu ne böle ki bu kadar part var yaa.

Adsız dedi ki...

silinmis

Adsız dedi ki...

hikaye, çalışmıyor

Adsız dedi ki...

Silinmemis .. linkler zaten yok .. uyduruk!

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...

harika.bir film tebrikler sana yakisan birfilm

Yorum Gönder