Pazartesi, Temmuz 30

Sperm kalitesini arttırmak için.....

Geçenlerde çocuk yapmak için bazı tavsiyelerde bulunmuştuk şimdide erkekte sperm kalitesini arttırmak için bazı formüllerimiz var..Bu arada h.dümen gibi olduk valla :)


İngiliz bilim adamları spermin gücünü artırmanın yolunu buldu. yapılan araştırmalarda her gün bir kase domates çorbası içmenin,sperm kalitesini yüzde 12 artırdığı görüldü.


Uzmanlara göre yaş ortalaması 42 olan erkekler, 2 hafta boyunca her gün domates çorbası içtiğinde, spermdeki likopen oranı artıyor, bu da spermin “süper sperm”haline gelmesini sağlıyor. Yani sperm daha etkili ve dayanıklı hale geliyor. Domatese kırmızı rengini veren likopen maddesinin, spermin gücünü nasıl artırdığı tam olarak bilinmiyor. Ancak kısır erkeklerde daha az bulunduğu için spermin gücünü etkilediği tahmin ediliyor.




Erkekte kısırlık nedenleri

9 Yorum var:

Adsız dedi ki...

tövbe tövbeeeee :)

Adsız dedi ki...

sperm kaliteli olunca çocukta kaliteli mi olacak :)

Adsız dedi ki...

o tövbe tövbe diyen dangalak tıp diye bir durum var eda hanım senin haberin yok herhalde.

Adsız dedi ki...

Uzmanlara göre yaş ortalaması 42 olan erkekler, 2 hafta boyunca her gün domates çorbası içtiğinde, spermdeki likopen oranı artıyomus DİYORSUNUZ iyi güzelde kardesım hangi UZMAN'a Göre bu ısın aslı astarı yokmu cunku sağlık sakaya gelmez tıp dıyen guzel kardesım sende merak etmezmısın bu lafın kımden cıktığını oyle her onune gelenı uzmanlar şöyle dıyo böyle dıyo olmazkı medya gazete haber denılen bısey var değilmi

Adsız dedi ki...

ARKADAŞLAR KIZ YADA ERKEKLER kusura bakmayın ama hepimiz evlencez bunların hiç bir sakıncası yok tam tersi teşekkür etmek lazım hocamıza bilgileri paylastıgı için gercekten evli çiftlere yada evlenecek çiftlere güzel bi brifing bence eyvallah

Adsız dedi ki...

ark adam bosuna hoca degil ya bir bildigi vardir

Adsız dedi ki...

sakın bu Uzman, Domates Kabzımalı olmasin elindeki ürünleri satmak için.

Ne ülke ki uzmandan geçilmez ama o kadar uzman bir aşı üretemez peh:)

Adsız dedi ki...

Erkeğin bir cinsel organı olup, meni (sperm-ersuyu) ve seks hormonu üremesini sağlarlar.Penisin altında skrotum denilen bir torba içindedirler.Testisler daha bebek anne karnında iken bebeğin karnında oluşur ve doğumdan öncede normal olarak torbaya inerler.Testisler çift olarak bulunurlar. Çift olmasının amacı eğer bir tanesine bir şey olur ve çalışamaz hale gelirse diğeri ile kişinin üreme ve hormonal faaliyetinin devam etmesi içindir.Yumurta şeklinde ve hafifçe basıktırlar. Büyüklükleri kişiden kişiye değişmekle beraber, herbiri ortalama 20-30 gr ağırlığında,4-5 cm uzunluğunda ve 2-2,5 cm kalınlıktadırlar. İkiside yaklaşık aynı büyüklüğe sahiptir ama sol taraftaki biraz daha aşağıdadır.

bkz. =
http://www.cymplus.org/sperm.kalitesi.php

gerçekten ihtiyacı olan kişiler için bu tip bir gıda takviyesi denenebilir. diğer kıstaslarına göre fiyatıda oldukça uygun. ihtiyacı olan bilir konunun hassasiyetini.

Adsız dedi ki...

Domates corbasını ilk defa duyuyorum...

Yorum Gönder