Çarşamba, Haziran 6

Paris Hilton heykeline mahkum kıyafeti


Sansasyonel yaşam tarzıyla gündemden düşmeyen Paris Hilton’ın hapse girmesi nedeniyle gözlerden uzak kalması, haber olmasını engelleyemedi. Ancak bu kez ekrana taşınan Hilton’ın kendisi değil New York’ta Madame Tussaud Müzesi’ndeki heykeli oldu. Müze yetkilileri, heykeli Paris Hilton’un içinde bulunduğu duruma uygun donatarak ziyaretçilerin beğenisine sundu.

Hilton oteller zincirinin varislerinden Paris Hilton, şu sıralar pek de alışık olmadığı bir yerde, demir parmaklıkların arkasında. Şimdiye kadar sansasyonel bir davranış da sergilemedi. Ancak popüler kültür, cezası nedeniyle kısa süreli olarak inzivaya çekilse bile Hilton’ı gündeme taşımanın bir yolunu bulmayı başardı.

ABD’nin New York kentindeki Madame Tussaud Müzesi, 26 yaşındaki Hilton’ın balmumundan yapılan heykeli üzerindeki göz alıcı kıyafetlerini çıkarıp Hilton’a mahkum kıyafetleri giydirdi ve Hilton’ı bir mahkum olarak kamuoyunun beğenisine sundu.


Madame Tussaud Müzesi Pazarlama Müdürü Stacy Shuster, “Bizim işimiz eğlence ve ünlülerle ilgili. Paris’in hapse gireceğini duyar duymaz, ona mahkum elbisesi giydirmenin ne kadar eğlenceli bir fikir olacağını ve bunun misafirlerimizi az da olsa eğlendireceğini düşündük.” dedi.

Müzedeki Paris Hilton aslı özgürlüğüne kavuşuncaya kadar ziyaretçileri bu şekilde karşılayacak.

Bazı ziyaretçiler Paris Hilton isminin bu kadar gündeme gelmesinden rahatsız olsa da, yeni görünümlü Hilton’ın genel olarak beğeni topladığı belirtiliyor.

Hapishanedeki Hilton’a gelince, avukatı Paris Hilton’ın içerideyken hem hayatını gözden geçirmek hem de dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için düşünme fırsatı bulduğunu dile getirdi

0 Yorum var:

Yorum Gönder